O nás

Nové produkty Privátní značky Lékárny AGEL

27.1.2021

Zákazníci v Lékárně AGEL vyhledávají kvalitní produkty za skvělé ceny. Také proto v nabídce rozšiřujeme řadu výrobků pod značkou Lékárna AGEL, díky které jsou k dispozici doplňky stravy za přijatelné ceny. Věrní zákazníci s klientskou kartou mají navíc tyto produkty za ještě výhodnější cenu. Pandemie COVID-19 všechny staví do obtížných situací. Kromě ztížených podmínek v obchodech, práci i doma se musíme starat hlavně o své zdraví a zdraví svých blízkých. Potřeba doplňování vitamínů a zvyšování imunity je nyní prioritou. I proto Lékárna AGEL nabízí nové vitamínové doplňky stravy.

Novinky privátní značky podporují převážně naši imunitu, doplňují užitečné vitamíny do našeho těla, podporují správnou funkci kostí, svalů, zubů, udržují krásnou a pevnou pleť, nehty a vlasy. V přípravě jsou také balení s větším počtem tablet, které uvedeme na trh již na jaře tohoto roku.

Nově najdete v našich Lékárnách AGEL a na e-shopu Vitamin D3 2000 I.E., 45 tbl., kterému se také říká vitamín Slunce. V balení najdete 45 snadno polykatelných tobolek, které působí hlavně na Váš imunitní systém, zdravé kosti a normální funkci svalů.

Dalším produktem je Omega 3, 30 tbl., který obsahuje vysoce čištěný rybí olej bez pachutě rybiny, je bohatým zdrojem Omega-3 mastných kyselin EPA a DHA důležitých pro lidské zdraví, protože také podporuje náš imunitní systém, a četné tělesné funkce jako je srdce, mozek a oči.

Vápník + hořčík + zinek 30 tbl. Je multiminerál s vyváženým poměrem prvků. Tento doplněk stravy je vhodný na podporu kostí, svalů, zubů a také pro krásnou pleť, nehty a vlasy. 
Silymarin 30tbl. obsahuje Ostropestřec mariánský, který podporuje normální funkci jater a napomáhá normálnímu trávení.

Hlívá ústřičná 30 tbl. Houba Hlíva ústřičná obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek – betaglukany, houbovou vlákninu a dalších. Přispívá k podpoře imunitního systému, normální funkci štítné žlázy a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Magnesium B6 Forte 60 tbl. je kombinací hořčíku a vitaminu B6, díky kterému se hořčík v těle rychleji doplní. Užívání tohoto doplňku stravy přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální činnosti nervové soustavy a svalů, normální syntéze bílkovin a mnoho dalšího.

B-komplex Plus 20 tbl. s pivovarskými kvasnicemi je plný vitamínů skupiny B na podporu správné funkce nervové soustavy, zažívacího ústrojí, zlepšení kůže. 

Multivitamin s minerály, 20 rozpustných tbl. s příchutí tropického ovoce neobsahuje cukr, obsahuje vitaminy a multivitaminy potřebné pro správnou funkci organismu.