O nás

Lékárna AGEL se představila studentům farmacie na veletrhu v Hradci Králové

7.4.2022

Veletrh Bioanalytiky a Farmacie je určen zejména pro studenty vyšších ročníků farmaceutických a bioanalytických oborů. Dne 6. 4. 2022 se ho účastnila vedle hlavních hráčů na farmaceutickém trhu i Lékárna AGEL.

Lékárna AGEL se tohoto veletrhu práce, který pořádá Spolek českých studentů farmacie (SČSF), účastní pravidelně již několik let. Poslední dva ročníky se vzhledem k epidemiologické situaci konaly pouze on-line, ale letos jsme se se studenty konečně mohli setkat osobně.

"Osobní setkání se studenty je vždy příjemné, zajímají mě jejich představy o prvním zaměstnání. V Lékárnách AGEL si mohou domluvit odbornou praxi a přidat tak ke svým teoretickým vědomostem zkušenosti z praxe. Poznají jednotlivé činnosti v lékárně a lépe se zorientují v tom, jak by se chtěli nebo mohli reálně uplatnit," říká Ing. Martina Vymětalová, manažerka sítě Lékáren AGEL.

Síť Lékáren AGEL je součástí Skupiny AGEL, nejúspěšnějšího poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě. V současné době představuje Lékárny AGEL 28 veřejných a 2 ústavní lékárny. Jejich umístění je ve velké míře vázáno na zdravotnická zařízení Skupiny AGEL. Lékárny tak doplňují komplexní nabídku profesionálních zdravotnických služeb pacientům v rámci Skupiny AGEL. Mladí farmaceuti, kteří využijí pracovních nabídek v Lékárnách AGEL, tak vedle zázemí stabilní a prestižní společnosti mohou využívat rozsáhlé nabídky benefitů, příjemný pracovní kolektiv a přívětivou pracovní dobu. 

 Prezentace Lékárny AGEL

 Ing. Martina Vymětalová prezentuje studentům možnosti uplatnění v Lékárnách AGEL.

Nabídka práce pro farmaceuty